Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Noční akce policistů na Kutnohorsku

V noci z 31. 10. 2008 na 1. 11. 2008 proběhlo na Čáslavsku a Kutnohorsku bezpečnostně preventivní opatření policistů z okresu Kutná Hora. 

     Opatření bylo zaměřeno zejména na kontrolu ubytoven na osoby v celostátním pátrání, živnostenských provozoven s cílem zjistit, zda zde nejsou

akce 2 akce 2
akce 3 akce 3
podávány alkoholické nápoje mladistvým, případně i nezletilým a v neposlední řadě i na kontrolu řidičů motorových vozidel.
 V jednom případě policisté řešili podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky – řízení motorového vozidla pod vlivem alkoholu, v druhém případě byl alkohol u řidiče řešen v rámci přestupkového řízení.  Celkem ve čtyřech případech policisté zjistili podávání alkoholických nápojů mladistvým. Zadrženy byly tři osoby v celostátním pátrání, z toho dvě osoby byly eskortovány do příslušné věznice.  Zkontrolováno bylo celkem 137 osob a 125 vozidel.
 Akce se účastnilo na 90 policistů z jednotlivých obvodních oddělení, ze služby kriminální policie a vyšetřování, dopravního inspektorátu  a služební psovodi. Ke zdárnému průběhu akce přispěli i  policisté ze školního policejního střediska Vinoř.  Průběhu celé akce se účastnilo i vedení kutnohorského policejního ředitelství v čele s jeho ředitelkou, plk. JUDr. Blankou Matějů.

vytisknout  e-mailem