Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Nová Kontaktní a koordinační centra

Další nové moderní recepce obvodních oddělení byly otevřeny v Ostravě. 

Další dvě nové moderní recepce obvodních oddělení byly dne 21.5.2009 otevřeny v Ostravě. Na příjemné prostředí se mohou těšit občané, kteří zamíří do prostor Obvodního oddělení Policie ČR Ostrava-Poruba 2 na Heyrovského ulici 9, ale také v Ostravě-Mariánských Horách na Strmé ulici 14. Nová Kontaktní a koordinační centra Policie České republiky byla zřízena v rámci Projektu P 1000 a spolufinancována prostředky Evropské unie, Evropského fondu pro regionální rozvoj.

 

 

Vzácným hostem slavnostního otevření nové recepce byl v Ostravě-Porubě 2 náměstek ředitele Krajského ředitelství policie Severomoravského kraje, plk. Mgr. Bc. Tomáš Tuhý. Poděkovat policistům sloužícím v době rekonstrukce na služebně ve ztížených podmínkách přišel i ředitel Městského ředitelství policie Ostrava, plk. Mgr. Tomáš Landsfeld. Přítomni byli samozřejmě další hosté.
O interiérech nových recepcí již bylo zmíněno mnoho informací, není nutné popisovat v současnosti již dobře známá prostředí. Nové Kontaktní a koordinační centrum Policie ČR je klíčovým místem, kam se občané v případě nouze, krize (situace, kdy je zapotřebí složek integrovaného záchranného systému) mohou s důvěrou kdykoliv obrátit o pomoc či radu. Ve vážných a mimořádných událostech se stanou přirozeným centrem organizace.
Modernizovaným Obvodním oddělením Policie ČR Ostrava-Poruba 2 provedl hosty jeho vedoucí, npor. Bc. Marián Bogdan. Služebna tak rozšířila řady rekonstruovaných policejních útvarů. Dne 15.5.2009 byla slavnostně přestřižena také páska v nové recepci Obvodního oddělení Ostrava-Poruba 1 na Dělnické ulici 392. Další novou recepci slavnostně otevřel dne 21.5.2009 ve 14.00 hodin na Obvodním oddělení Policie ČR Ostrava-Mariánské Hory, náměstek ředitele Krajského ředitelství policie Severomoravského kraje, plk. RNDr. Ing. René Tichý, spolu s plk. Mgr. Tomášem Landsfeldem.
 

Článek o otevření recepce v Ostravě Porubě na ul. Dělnické dne 15.5.2009 naleznete zde.

Fotografie z uvedených akcí naleznete zde.

vytisknout  e-mailem