Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Nová parkovací místa

Parkování u novojičínské policie je efektivnější.  

 

Parkování pro občany a zaměstnance u bývalého okresního ředitelství policie se v těchto dnech výrazně zlepšilo.

Návštěvníci jednání mohou od srpna letošního roku využít nových parkovacích ploch u bývalého okresního ředitelství policie, které jsou vyhrazeny přímo pro účastníky jednání a pojmou až osm automobilů občanů, kteří přijedou s vozidlem k budově novojičínské policie.

parkování 9.JPG

Osm vozidel účastníků jednání tak mohou nově parkovat před budovou novojičínské policie. Prvních sedm míst, při sjezdu z ulice Sv. Čecha je vyhrazeno pro občany, kteří přijedou se žádostí na policii. Pro invalidy je vyhrazeno jedno parkovací místo před hlavním vchodem do budovy policie.

 

 

Soukromá vozidla policistů a občanských zaměstnanců mohou parkovat před budovou  a rovněž na vyznačených místech v objektu policie s náležitým označením, takzvanou parkovací kartičkou ve vozidle. Toto je z důvodu kontroly oprávněnosti parkování, jenž bude sledováno a při porušení se osoba, která zde neoprávněně zaparkuje, vystavuje postihu. Pro možnost parkování osobních vozidel zaměstnanců v areálu policie na vyznačených místech, vyhrazených pro zaměstnance bylo nutné si zajistit povolení, které se při zaparkování automobilu policista nebo občanský zaměstnanec uloží na viditelném místě uvnitř vozu. Cílem této změny bylo efektivnější a hlavně rychlejší vyřízení žádosti, se kterou občané přejedou na novojičínskou policii.

Fotogalerie zde
 

vytisknout  e-mailem