Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Novinové boxy zely prázdnotou

LITOMĚŘICE – Zloděj z nich ukradl všechny noviny a časopisy  

 

Novinové boxy zely prázdnotou
Ve čtvrtek se časně ráno vloupal za litoměřickým Penny marketem do dvou boxů na noviny zloděj. Odstranil visací zámky a z beden ukradl všechny noviny a časopisy v celkové hodnotě 1 800 Kč. Pachatel však ukradl i kovové zámky, které stály další 1 000 Kč. Jaký plán má lapka s tiskovinami, policie v současné době vyšetřuje. Čelí podezření z přečinu krádež a policie po něm pátrá.
 

V Soběnicích ukradli automobil
Ve čtvrtek v časných ranních hodinách ukradl zloděj osobní automobil zn. Škoda Octavia Combi v hodnotě 150 000 Kč. Automobil v barvě stříbrná metalíza byl zaparkovaný na návsi u domu. Registrační značka vozu je 3U66994 . Žádáme občany o pomoc při pátrání po odcizeném vozidle. Konkrétní informace ke stříbrné Škodě Octavii neprodleně oznamte na bezplatné policejní lince. Děkujeme!
 

I v Žitenicích se během noci ze středy na čtvrtek vloupal do jiného vozu zn. Škoda Octavia dosud neustanovený pachatel. Při vloupání poškodil zámek, jehož výměna bude majitele auta stát 3 500 Kč. Jiná škoda naštěstí v tomto případě nevznikla.
 

Lapka ve sklepě
Do suterénu obytného domu v Litoměřicích se vloupal neznámý pobuda. V přesně nezjištěné době uplynulých dnů vnikl do sklepní kóje, z níž si odnesl hrnce, květináč a cestovní tašku. Hodnota odcizených věcí byla vyčíslena na necelých 11 000 Kč. Pachatel čelí podezření z přečinů krádež a porušování domovní svobody.

 

Náklaďák bez nafty
Během noci ze středy na čtvrtek odčerpal zloděj z nádrže nákladního automobilu odstaveného na Paška poli u Velemína 180 litrů motorové nafty. Vloupal se však i do nádrže chladícího systému u přívěsu, ze které odcizil dalších 120 litrů nafty. Během chvilky tak majiteli nákladního automobilu způsobil škodu 12 400 Kč.
Upozornění pro řidiče nákladních automobilů: Policie opakovaně upozorňuje na skutečnost, že v úseku silnice č. E55 u Velemína v úseku Paška pole není parkování povoleno a řidiči se dopouštějí dopravního přestupku. K parkování jsou povinni využívat vyhrazená parkoviště.

 

por. Ing. Alena Romová
Litoměřice 18. 3. 2011
 

vytisknout  e-mailem