Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

O dentální hygienu jim nejspíše nešlo

BENEŠOVSKO – Pátráme po čtyřech mužích, kteří jsou podezřelí z krádeže zboží. 

Vlašimští policisté řeší případ krádeže, které se měli dopustit čtyři neznámí muži, a to dne 18. ledna letošního roku v  době od 18:35 – 18:45 hodin. V tuto dobu měli vstoupit do prodejny, která se nachází ve Vlašimi v ulici Vlasákova. Dva podezřelí muži šli k prodejním regálům s drogistickým zbožím, odkud měli odcizit téměř 70 kusů zubních past, více jak 30 kusů zubních kartáčků. Další muž měl odcizit více jak 30 kusů konzerv tuňáka. A další podezřelý muž měl odcizit téměř 40 kusů bonboniér. Výše uvedení muži si zboží měli schovat pod své oblečení a s takto ukrytým zbožím odejít z prodejny bez zaplacení.

Policisté mají k dispozici podobu podezřelých mužů.

Podezřelý č. 1 – Jde o muže zdánlivého stáří 40 let. Na hlavě má krátce střižené hnědé vlasy, specificky vyholené kolem uší. Oblečen je do tmavě modré mikiny, která má dlouhé šedivé rukávy. Na nohou má tmavé kalhoty a obut je do černých sportovních bot s bílou podrážku. Přes rameno nese hnědou brašnu. Na pravé ruce má hodinky s hnědým koženým páskem.

Podezřelý č. 2 – Muž ve věku kolem 35ti let. Má krátké tmavé vlasy. Na sobě má černou bundu, pod kterou má šedou mikinu nebo tričko. Na nohou má tmavě modré džíny. Kolem krku má volně šedou šálu.

Podezřelý č. 3 – Jedná se o muže zdánlivého stáří 35 let. Na hlavě má krátké hnědé vlasy. Oblečen je do černé bundy a modrých džínů. Přes rameno má tvou brašnu.

Podezřelý č. 4 – Jedná se o holohlavého muže ve věku kolem 40 – 45 let. Na sobě má zelenou bundu a tmavé kalhoty. Obut je do hnědých bot. Přes rameno nese světlou tašku.

Všichni čtyři muži jsou nyní podezřelí ze spáchání přečinu krádeže. Vzhledem k tomu, že se krádeže měli dopustit za situace, v rámci které byl usnesením vlády na území České republiky vyhlášen nouzový stav z důvodu ohrožení zdraví v souvislosti s prokázáním výskytu vysoce nakažlivého koronaviru SARS-Co-V-2 způsobující nemoc COVID-19, hrozí jim tak podle trestního zákoníku, v případě uznání viny před soudem, trest odnětí svobody až na osm let.

Policistům se do současné doby nepodařilo muže ztotožnit, proto se obracejí na veřejnost se žádostí o pomoc a spolupráci. V případě jakéhokoliv poznatku k osobám podezřelých mužů kontaktujte vlašimské policisty na telefonním čísle 974 871 750 nebo na služebním mobilním telefonu: 735 785 869.


por. Bc. Veronika Čermáková
tisková mluvčí
P ČR Benešov
4. února 2021

Odkazy do noveho okna

Podezřelý č. 1

Podezřelý č. 1 

Detailní náhled

Podezřelý č. 2

Podezřelý č. 2 

Detailní náhled

Podezřelý č. 3

Podezřelý č. 3 

Detailní náhled

Podezřelý č. 4

Podezřelý č. 4 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem