Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

O víkendu byly při nehodách zraněny dvě osoby

JIHLAVSKO: Hmotná škoda vznikla na vozidlech, sloupu a zábradlí. 

V pátek 26. února po sedmé hodině ráno jel řidič nákladního vozidla Kia ve směru od obce Rytířsko na obec Jamné. Poté co předjel vozidlo a zařadil se před něj, dostal s automobilem smyk a vjel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím vozidlem Peugeot. Při dopravní nehodě byl zraněn devětatřicetiletý řidič nákladního vozidla. Na ošetření byl převezen do jihlavské nemocnice. Zranění utrpěl také řidič osobního vozidla. Provedenou dechovou zkouškou policisté požití alkoholu u obou účastníků vyloučili. Škodu na vozidlech vyčíslili na 125 000 korun.

V sobotu 27. února po osmé hodině ráno jela čtyřiačtyřicetiletá řidička vozidla Peugeot ve směru od Batelova na Jihlavu. V obci Dolní Cerekev dostala při projíždění levotočivé zatáčky s automobilem smyk, vjela do protisměru a následně vlevo, kde přední částí vozidla narazila do sloupu veřejného osvětlení. Ke zranění osob nedošlo. Škodu na vozidle policisté vyčíslili na pět tisíc korun, na poškozeném sloupu na deset tisíc korun. Provedenou dechovou zkouškou požití alkoholu u řidičky vyloučili.

V neděli 28. února v osm hodin ráno havaroval na ulici Pražská v Jihlavě řidič vozidla Ford Escort. Jel ve směru od obchodního domu k centru. S vozidlem dostal smyk a vjel do protisměru, kde narazil vlevo do zábradlí, které poškodil. Ke zranění osob nedošlo. Provedenou dechovou zkouškou policisté požití alkoholu u devětapadesátiletého řidiče vyloučili. Škoda na vozidle byla předběžně vyčíslena na patnáct tisíc korun, na zábradlí vznikla škoda přibližně deset tisíc korun.

Nehody šetří policisté skupiny dopravních nehod.

vytisknout  e-mailem