Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

O víkendu se koná již 51. ročník Rally Bohemia

MLADOBOLESLAVSKO - Závodníci projedou Středočeským a Libereckým krajem. 

Již od zítřka do neděle, tedy ve dnech 13. - 14. července 2024, se na území Středočeského a Libereckého kraje uskuteční již 51. ročník automobilové soutěže Rally Bohemia 2024.

Samotný závod odstartuje v sobotních ranních hodinách v Mladé Boleslavi. Mladoboleslavsko ale i jeho okolí tak čeká několik uzavírek (mapy a časy rychlostních zkoušek naleznete na vyznačených mapách níže na jednotlivých obrázcích) nebo dočasných omezení. 

V souvislosti s konáním akce připravuje mladoboleslavská policie dopravně bezpečnostní opatření, které je zaměřené na zajištění bezpečnosti a plynulosti v silničním provozu, ale samozřejmě i na bezpečnost závodníků i diváků. Mladoboleslavští policisté budou dohlížet na dodržování pravidel silničního provozu ze strany soutěžících při přejezdech mezi jednotlivými rychlostními zkouškami.

Touto cestou bychom chtěli požádat všechny účastníky, ale i diváky, aby respektovali veškerá dopravní značení a dbali na pokyny policistů nebo pořadatelů celé soutěže. Především žádáme diváky, aby závod sledovali v určených bezpečných zónách a nevycházeli mimo tyto stanovené úseky, aby nedošlo k ohrožení jejich zdraví nebo života.

por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
12. července 2024

Odkazy do noveho okna

Mapy RZ_Stránka_1

Mapy RZ_Stránka_1 

Detailní náhled

Mapy RZ_Stránka_2

Mapy RZ_Stránka_2 

Detailní náhled

Mapy RZ_Stránka_3

Mapy RZ_Stránka_3 

Detailní náhled

Mapy RZ_Stránka_4

Mapy RZ_Stránka_4 

Detailní náhled

Mapy RZ_Stránka_5

Mapy RZ_Stránka_5 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem