Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Oba uprchlí vězni byli dopadeni

KRAJ – Uprchli z věznice Odolov  

AKTUALIZACE

Dnes v podvečer byl dopaden i druhý z vězňů. K dopadení došlo rovněž na území Broumovska. I u tohoto dopadení chceme poděkovat veřejnosti za spolupráci. Při dopadení ani jeden  z mužů nekladl hlídkám značný odpor a po jasně daných výzvách byli zadrženi.

Děkujeme médiím a veřejnosti za spolupráci.

por. Bc. Jan Čížkovský
14. května 2016, 20:20 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AKTUALIZACE

Dnes  v odpoledních hodinách jsme 38 letého vězně dopadli a v současné době míří zpět do věznice Odolov. Muže, který se měl pohybovat s druhým vězněm jsme dopadli v Broumovském výběžku a to na základě poznatku policistky, která v době svého volna muže poznala a předala ihned svým službu konajícím kolegům důležité poznatky. Při dalším pátrání, již v konkrétnější lokalitě, jsme dále spolupracovali s veřejností, od které jsme získali důležité poznatky, které vedly k dopadení jednoho z nich. V pátrání po druhém muži nadále pokračujeme, kdy mimo jiné spolupracujeme i s kolegy z Polska.

Děkujeme veřejnosti za poznatky, které nám předali.

por. Bc. Jan Čížkovský
14. května 2016, 18:00
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Včerejšího dne v 17:30 hodin jsme přijali oznámení o útěku dvou vězňů z věznice Odolov na Trutnovsku. Od té doby po těchto dvou mužích ve spolupráci s Vězeňskou službou České republiky pátráme. Po mužích bylo vyhlášeno celostátní pátrání. V současné době se mohou pohybovat v rámci celé České republiky.

Odkaz na pátrání po prvním muži, který měl být v době útěku oblečen do tmavých kraťasů a oranžového trika:

http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=21400513160510

Odkaz na pátrání po druhém muži, který měl být v době útěku oblečen do tmavých kraťasů a bílého trika.

http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=21510513160510

Pokud jsou odkazy nefunkční, pátrání již bylo odvoláno.

Tímto žádáme veřejnost, pokud by nám mohla sdělit jakékoliv informace k jejich pohybu, ať nám je dají vědět cestou bezplatné linky tísňového volání na čísle 158, nebo ať se přímo obrátí na trutnovské policisty.

por. Bc. Jan Čížkovský
14. května 2016, 09:30

vytisknout  e-mailem