Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

"Obchodník" s rudlíky opět v akci

JIČÍNSKO - Policisté pátrají po asi padesátiletém muži 

Od října loňského roku pátrají novopačtí policisté po asi padesátiletém muži, který si v několik prodejnách na Jičínsku vypůjčil rudlíky a paletový vozík, které ovšem nevrátil a místo toho je nabízel k prodeji v dalších v obchodech.
 
V pondělí 18. února dal o sobě opět vědět. Tentokrát se vypravil do jedné z prodejen v Ostroměři, kde obsluhujícího pracovníka požádal o zapůjčení rudlíku a paletového vozíku. Prodavač mu nakonec půjčil jen rudlík, který měl muž v dohodnutém čase vrátit. Vzhledem k tomu, že tak neučinil, oznámil prodavač vše na policii.
 
Na základě provedeného šetření policisté zjistili, že se s největší pravděpodobností jedná o muže, po kterém již delší dobu pátrají.
 
K jeho popisu policisté uvádějí, že je ve věku kolem 50 let, asi 185 cm vysoký a má krátké na ježka střižené šedivé vlasy. Na sobě měl zelené montérky a zelenou pracovní vestu.
 
Policie ČR tímto upozorňuje majitele prodejen, aby byli opatrní a v žádném případě nepůjčovali cizím osobám manipulační techniku. Policisté dále žádají prodejce, aby je o "návštěvě" výše uvedeného muže okamžitě informovali na lince tísňového volání 158.
 
nprap. Hana Klečalová
26. února 2013 v 13:20
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

vytisknout  e-mailem