Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Obdivovatel Karla Gotta

Bruntál - rozbil okno prodejny a odcizil knihu o Karlu Gottovi a další zprávy 

Obdivovatel Karla Gotta
V době od 27. do 28.5.2010 v Bruntále na ulici Kostelní dosud neznámý pachatel rozbil okno prodejny knihkupectví. Vzniklým otvorem vytáhl a odcizil vystavenou knihu o Karlu Gottovi. Svým jednáním způsobil škodu ve výši přes 1 300 Kč.
 
Sjela mu bota z pedálu spojky a došlo k nehodě
V 9,15 hodin dne 29.5.2010 v Krnově na ulici Revoluční v blízkosti kruhového objezdu jel 55letý řidič s vozidlem Octavia v koloně pomalu jedoucích automobilů. Při ovládání pedálu spojky mu sjela bota a octavka poskočila dopředu. Narazila do před ním jedoucího fiatu, který řídil 60letý cizinec. Při nehodě utrpěla spolujezdkyně z fiatu lehké zranění. Požití alkoholu bylo u účastníků nehody vyloučeno negativní dechovou zkouškou. Způsobená škoda činí 15 tisíc Kč.
 
Vyrazil dveře a odnesl nářadí
Doposud neznámý pachatel vyrazil v době od 29. do 30.5.2010 uzamčené dveře do sklepa v činžovním domě v Rýmařově na ulici Opavská. Odcizil různé nářadí v hodnotě přes 8 tisíc Kč.
 
Vnikl do tří chat a bral hlavně alkohol
V době od 29. do 30.5.2010 v Rýmařově na ulici Žižkova neznámý pachatel překonal oplocení tří zahradních chat. Násilně do všech vnikl a prohledal je. Ve dvou nic neodcizil a ve třetí vzal různý alkohol (vodku, víno, pivo), bonboniéru a rozbil keramické sošky. Svým jednáním způsobil majitelům škodu zejména poškozením a to přes 4 tisíce. Odcizením vznikla škoda 310 Kč.
 
Na mokré vozovce dostal smyk a havaroval
V neděli 30.56.2010 v 15,20 hodin ve směru od obce Ondřejov k hranici Olomouckého kraje jel 31letý řidič s vozidlem Fabia. Při jízdě na mokrém povrchu nepřizpůsobil rychlost stavu a povaze vozovky a v levotočivé zatáčce dostal smyk. Ten nezvládl a vyjel do silničního příkopu, kde se s fabii několikrát převrátil přes střechu. Při nehodě došlo k lehkému zranění 27leté spolujezdkyně. Dechová zkouška u řidiče vyloučila požití alkoholu. Způsobená škoda činí 250 tisíc Kč.
 
Nechal si na regálu bundu a přišel o ni
Krádež bundy s platební kartou šetří nyní krnovští policisté. V neděli 30.5.2010 v prodejně textilu na ulici Říční okruh si poškozený ponechal na regálu se zbožím bundu a dosud neznámý pachatel mu ji odcizil. V ní měl doklady, osobní věci a platební kartu. Způsobená škoda činí 200 Kč.
 
Zmizela sekačka i pila
V Malé Morávce se dosud neznámý pachatel vloupal v době od 9. do 28.5.2010 do kůlny u rekreační chaty. Odcizil 20 metrů kabelu, strunovou sekačku a motorovou pilu. Způsobená škoda činí přes 12 tisíc Kč. 
                                                                                  
komisař por. Bc. Tušková Pavla
pisbr@mvcr.cz 

vytisknout  e-mailem