Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Obezřetnost se vyplatí!

PLZEŇ - Tři poškození kvůli své neopatrnosti přišli o své věci. 

     Své neopatrnosti dnes litují hned tři poškození, kteří v průběhu prodlouženého víkendu pozbyli především díky svému neobezřetnému chování své věci.
     V pátek kolem poledne přišla  56letá žena o svou kabelku i s celým obsahem – osobními doklady, peněženkou s finanční hotovostí ve výši 800 korun, platební kartou, dioptrickými a slunčeními brýlemi, klíči a dalšími věcmi.  Žena přicestovala do Plzně vlakem a při vystupování zapomněla kabelku ve vagónu, kde seděla. Ještě na nástupišti si však všimla, že jí kabelka chybí, a do vlaku se vrátila tašku hledat. Tuto však již nenalezla.
     V sobotu, rovněž kolem poledne, si pánskou příruční koženou kabelku s osobními doklady, peněženkou obsahující peníze a platební kartu, odložil 42letý Plzeňan na střechu svého osobního motorového vozidla, které měl zaparkováno v Plzni v ulici Železniční. V zápětí na příruční tašku na střeše auta zapomněl, do vozu nastoupil a z místa odjel.
     Stejně tak na svou neopatrnost doplatila 20letá žena ze severního Plzeňka. Během návštěvy jednoho ze zábavních nočních podniků v centru Plzně ponechala svou kabelku, ve které měla kromě peněženky s penězi, osobními doklady a  kartami různých dopravních podniků, i kosmetiku, klíče a řadu dalších drobností, na stole, u kterého se bavila, a odešla na toaletu. Když se vrátila, kabelka i se vším, co měla v sobě ukryto, byla pryč.
 
por. Ing. Hana Štefflová
29. října 2013
 

vytisknout  e-mailem