Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Objasněná krádež

CHOMUTOV - Telefon sebral z prodejního stánku, Dva šperky..... 

Objasněná krádež

Chomutovští policisté objasnili krádež mobilního telefonu. Událost se stala na začátku června. Poškozený svůj přístroj v hodnotě 7 tisíc korun nechal ve stolku volně přístupného prodejního stánku v ulici Boženy Němcové. Nyní policisté sdělili podezření z krádeže muži ve věku 49  let z Teplic, který má krádež na svědomí. O několik dní později byl telefon vrácen majiteli, vyšetřování nadále pokračuje.

Dva šperky

Policisté v Kadani vyšetřují krádež dvou kusů prstýnků z bytu v Chomutovské ulici. V této souvislosti prověřují 29letou ženu z Klášterce nad Ohří, která v bytě bydlela se souhlasem majitele. Hodnotu šperků stanovil majitel na 9 tisíc korun.

Zámek kolo neochránil

Na chomutovský policejní útvar se obrátila poškozená a oznámila zmizení jízdního kola. V pondělí přijela na návštěvu do ulice Beethovenova, kolo řádně uzamkla k železnému zábradlí na chodbě v přízemí domu a z místa odešla. Následně pak zjistila, že kolo za necelých 15 tisíc korun zmizelo. Krádež nyní vyšetřují policisté.

Bez plotu i bez peněz

Chomutovští policisté vyšetřují jednání 25letého muže z Plzně. V měsíci dubnu letošního roku uzavřel se ženou z Černovic smlouvu o provedení stavebních prací – oplocení rodinného domu. Jako zálohu si ve dvou případech převzal celkem 90 500 korun. Realizaci zakázky dvakrát odložil a pak poškozené oznámil, že není schopen smlouvu dodržet. Získané peníze však nevrátil a se ženou přestal komunikovat. Uvedené jednání policisté vyhodnotili jako podvod.

28. června  2017

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207 

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem