Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Objasněná vloupačka

LOUNY - Do dílny se vloupali dva mladíci. 

Policisté objasnili vloupačku do dílny ve Skupicích na Lounsku (více zde). Z 11. na 12. srpna vnikli násilným způsobem do prostor dílny u jednoho rodinného domu dva mladíci (95. a 97. ročník). Odcizili různé nářadí, čímž poškozenému způsobili škodu za více než 35 000 Kč. Policisté jim ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření z trestných činů krádeže a porušování domovní svobody.

Kradl v drogerii

S nekalým úmyslem se vydal ve středu dopoledne do jedné prodejny s drogistickým zbožím v Lounech mladý muž z Loun. Z volně přístupného regálu si pod bundu uschoval dvě balení ústní vody v celkové hodnotě 398 Kč a pokladní zónou prošel bez zaplacení. Následně byl zadržen personálem prodejny a předán přivolaným policistům. Ti mu ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření z trestného činu krádeže, neboť se uvedeného jednání nedopustil poprvé a již byl vícekrát soudně trestán. Po provedených úkonech byl mladík (87. ročník) propuštěn na svobodu.

Když usnul, okradla jej

Zlodějka se vyklubala z povedené návštěvnice, kterou si starší muž pozval do svého bytu v Žatci. Když usnul, prohledala mu byt a odcizila náramkové hodinky, dvě balení tabáku a platební kartu. Následně mu pomocí této karty odcizila z účtu peníze a o další dva neoprávněné výběry se pokusila. Poškozenému tím způsobila škodu za 19 500 Kč. Komisař služby kriminální policie a vyšetřování již 52 ženu obvinil z trestných činů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku a stíhá ji na svobodě.

Buďte opatrní na své věci!

O mobilní telefon v hodnotě 9 800 Kč přišel v minulých dnech jeden mladý muž na lounské diskotéce. Když si přístroj volně odložil, někdo mu jej v nestřeženém okamžiku odcizil. Policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a po pachateli pátrají.

Další zprávy vyjdou až v pondělí 29. srpna 2016.

nprap. Jaromíra Střelcová
Louny, 25. srpna 2016

 

 

vytisknout  e-mailem