Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Objasněné případy krádeže

SOKOLOV, CHEB - Kradl nářadí, kola i naftu 

Kradl nářadí, kola i naftu
 
Kriminalisté objasnili případ pěti krádeží na Sokolovsku. Pětatřicetiletý muž si převzal sdělení o podezření z krádeží, kterých se měl dopouštět na Sokolovsku v lednu a březnu letošního roku.
V lednu měl v Citicích u odstaveného vozidla rozbít skleněnou výplň osobního vozidla a vrypy na zadních dveřích a blatníku poškodit vozidlo, ze kterého navíc vzal motorovou pilu. Ostatní čtyři skutky měl spáchat v měsíci březnu. Poblíž Královského Poříčí měl násilím vniknout do nákladního vozidla a z vnitřních prostor zcizit různé nářadí. Ve dvou dalších případech měl z nákladních vozidel zaparkovaných v Citicích odčerpat více jak 300 l motorové nafty a posledního skutku se měl dopustit ve Starém Sedle, kde měl překonat plot a poté odcizit 4 pneumatiky a 4 alu disky.
Celková škoda na poničených a odcizených věcech přesahuje 130 tis. Kč. V případě prokázání viny mu hrozí až pětiletý trest odnětí svobody.
 
Krádež peněženky v chebské herně
 
Policisté v Mariánských Lázních sdělili 23letému muži z téhož města podezření ze spáchání přečinu krádeže. Podezřelý měl 19. 5. 2013 odcizit v herně v Mariánských Lázních peněženku. Podezřelý měl využít chvilkové nepozornosti obsluhy herny a peněženku s finanční hotovostí 20 tis. Kč odcizit z prostoru pod barem. Tohoto jednání se měl dopustit i přesto, že byl za krádež v posledních třech letech odsouzen a potrestán Okresním soudem v Chebu. Nyní mu tak hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

nprap. Mgr. Kateřina Böhmová
29. května 2013

vytisknout  e-mailem