Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Objasněný případ loupeže taxikáře

KARLOVARSKO - Dva muži obviněni.  

Kriminalistům z Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje se podařila objasnit loupež ze září loňského roku. O případu napadeného taxikáře jsme vás informovali 5. září 2012. V té době jsme pátrali po dvou mužích a vozidle.
 
Muži měli 5. září okolo 01: 45 hodin v Klášterci nad Ohří nastoupit do vozidla TAXI Mercedes Benz a nechat se odvézt do Ostrova nad Ohří. Tam o 15 minut později u zahrádkářské kolonie „U křivé jabloně“ měli společně opakovaně napadat za pomoci tzv. boxeru řidiče vozidla. Poškozenému navíc měli odcizit mobilní telefon, peněženku s finanční hotovostí a také vozidlo TAXI. Poškozenému se podařilo z místa utéct, útočníci poté z místa s vozidlem odjeli. O den později bylo vozidlo nalezeno zcela shořelé na lesní cestě u Ostrova.
 
Oba útočníci ve věku 22 a 30 let si vyslechli obvinění ze zvlášť závažného zločinu loupeže. Nyní jsou oba obvinění v policejní cele. Kriminalisté podali státnímu zástupci podnět na jejich vzetí do vazby. V případě prokázání viny hrozí oběma obviněním až 10letý trest odnětí svobody.
 
nprap. Mgr. Kateřina Böhmová
5. prosince 2013
 

vytisknout  e-mailem