Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Obnažující se muž byl dopaden

KLADENSKO - Za své nemravné jednání byl umístěn do policejní cely. 

Kladenští kriminalisté prošetřují případ onanujícího muže, který byl obviněn z přečinu výtržnictví dle § 358 odstavce 1, 2a) trestního zákoníku spočívajícím v onanování na veřejnosti. Muž se svého činu dopustil opakovaně a v minulosti byl za obdobný trestný čin již stíhán. Jen v loňském roce byl za tento přečin výtržnictví spočívajícím v onanování na veřejnosti ve třech případech odsouzen, a to Obvodním soudem pro Prahu 10, Obvodním soudem pro Prahu 1 a Okresním soudem Kladno. Obviněný za svůj trestný čin byl vždy potrestán podmínečně a byl mu zakázán pohyb v hlavním městě Praha.
 
V odpoledních hodinách ve středu 4. června 2014 procházela mladistvá dívka v Kladně Kročehlavy ulicí Pařížská na cestě lesíkem od konečné zastávky autobusu ve směru k ulici Litevská. Po cestě dívka spatřila muže stojícího vedle cesty mezi stromy, který zde onanoval a díval se po celou dobu na ní. Dívka pokračovala po cestě do ulice Litevská, kde tuto velmi nepříjemnou skutečnost sdělila své matce a ihned právě zde procházející hlídce městské policie. Na základě popisu, který dívka uvedla byl podezřelý muž dopaden během několika minut městskými strážníky v ulici Vitry, právě v době, kdy se snažil nastoupit do osobního vozidla.
 
Přivolaná policejní hlídka obvodního oddělení Kladno se dostavila na místo incidentu podezřelého muže zadržela. Policejním šetřením bylo zjištěno, že se jedná o čtyřiceti tříletého recidivistu z Kladenska, který byl již v minulosti několikrát trestán za obdobnou trestnou činnost. Policisté s podezřelým provedli prvotní úkony a následně byl eskortován do policejní cely.
 
S výtržníkem bylo zahájeno trestní stíhání pro přečin výtržnictví spočívajícím v onanování na veřejnosti. Po obvinění z trestného činu byl dnešního dne 5. června 2014 propuštěn z policejní cely a je vyšetřován na svobodě.
 
nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR Kladno
5. června 2014

vytisknout  e-mailem