Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

AKTUALIZACE - Obscene Extreme 2019

TRUTNOVSKO – 21. ročník festivalu proběhl bez významného narušení veřejného pořádku. 

AKTUALIZACE - Na uplynulém 21. ročníku metalového hudebního festivalu Obscene Extreme v Trutnově policisté nemuseli řešit žádné významné narušení veřejného pořádku. Součástí bezpečnostního opatření byly především kontroly přijíždějících a odjíždějících návštěvníků a také celkový dohled nad dopravní situací v blízkosti areálu letního kina Bojiště.

V průběhu celé akce policisté řešili převážně přestupky v dopravě a několik drobnějších přestupků na úseku veřejného pořádku. Muži zákona dále přistihli jedenáct řidičů pod vlivem alkoholu a dva pod vlivem drog. Všem nyní za přestupek hrozí ve správním řízení zákaz řízení a pokuta. Kromě dvou oznámení o deliktu majetkového charakteru nebyl evidován žádný trestný čin.

Z pohledu velitele opatření byl celý průběh festivalu klasifikován jako poklidný.

nprap. Lukáš Vincenc
8. července 2019, 14:16
_________________________________________________________________________________________

Ve dnech 3. - 7. července 2019 proběhne v areálu bývalého letního kina na Bojišti v Trutnově tradiční festival metalové hudby s názvem „Obscene Extreme“.

Policisté v této souvislosti zvýší svůj dohled v místě i okolí konání celé akce. Na zajištění hladkého průběhu se budou jako každoročně podílet policisté z řad dopravní a pořádkové policie, ale i kriminální služby. Hlídky dohlédnou zejména na průjezdnost městskou částí Bojiště a také se zaměří na případné požívání alkoholu a jiných návykových látek u řidičů motorových vozidel. Rovněž budou dohlížet na dodržování veřejného pořádku.

V ulici Královédvorská a Hradecká bude dopravními značkami snížena nejvyšší dovolená rychlost. V blízkosti této lokality je třeba počítat se zvýšeným pohybem osob. Chodci budou mít v těchto místech vymezen koridor pro přesun. Vzhledem k předpokládanému navýšení dopravy zde bude nutné dbát zvýšené opatrnosti. Zejména pak v nočních hodinách či za snížené viditelnosti.  Žádáme proto řidiče motorových vozidel, ale i chodce, o vzájemnou toleranci a respektování pokynů policistů s cílem zajistit maximální bezpečnost v místě konání festivalu. Děkujeme.

V průběhu minulých ročníků nedošlo k žádnému vážnějšímu narušení veřejného pořádku.

nprap. Lukáš Vincenc
2. července 2019, 10:58

vytisknout  e-mailem