Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Obsluha baru zpronevěřila peníze

ÚSTÍ NAD LABEM - V automatech prohrála tržbu podniku 

Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření 53leté ženě z trestného činu Zpronevěry. Podezřelá jako obsluha baru v centru města při své službě si čas zpříjemňovala hrou na automatech.. Peníze na automaty ovšem nebrala ze svého, ale z utržené tržby v baru. Všechnu tuto tržbu 16 tisíc korun ovšem následně prohrála a ve chvíli, kdy si uvědomila, co provedla a jak by to zahladila, tak se jí v hlavě zrodil nápad okradení. Policistům nahlásila, že jí neznámý pachatel odcizil z baru položenou kasírtašku. Policisté po prověření informací, které uvedla přišli na to, že spousta těchto informací nesedí. Barmanka se následně ke všemu přiznala. Za trestný čin Zpronevěry jí hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let.

Zloděj se vloupal do restaurace
Ústečtí policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu noci z 12.-13.1. vloupal do místní restaurace v centru města. Z této restaurace si pachatel po prohledání odnesl cigarety, alkohol a notebook. Majiteli tak vznikla celková škoda kolem 13 tisíc korun.
 
Kradl naftu
Chlumečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ krádeže motorové nafty. Podezřelý 21letý mladík krátce po půlnoci na parkovišti kamionů v obci Varvažov odčerpal z několika nádrží kamionů přes sto litrů motorové nafty. Naplněné kanystry si následně rovnal do svého vozidla, přičemž byl na místě vyrušen policejní hlídkou a snažil se z místa utéct. Policisté jej ale zadrželi a v současné době muži z Českolipska hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let.
 
 
Ústí nad Labem 14.1.2015
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje


 

vytisknout  e-mailem