Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Obviněn z distribuce

ÚSTÍ NAD LABEM - Pervitin buď prodával nebo směnil za jiné služby. 

Policejní komisař sdělil obvinění 50letému muži z trestného činu Nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Obviněný v průběhu zhruba dvou let v několika případech distribuoval pervitin a to tím způsobem, že jej buď prodával a nebo jej vyměnil za jinou službu. Například za pohlavní styk, jako odměnu za provedené stavební práce nebo za pomoc při samotném aplikování pervitinu. Toto obvinění si převzal ve výkonu trestu odnětí svobody, který si již odpykává za jinou trestnou činnosti. Za uvedené jednání mu hrozí trest odnětí svobody až do výše  5 let.

Výtržník v místní herně
Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení šetří případ incidentu, který se odehrál kolem půl třetí ráno v místní herně. Podezřelý 32letý muž se dostal do konfliktu se svou bývalou partnerkou, kterou následně uhodil do tváře. Vlivem narůstajícího vzteku poté pěstí udeřil do hracího automatu a rozbil jej. Svým jednáním způsobil škodu kolem 26 tisíc koruna a je podezřelý z trestného činu Výtržnictví a Poškození cizí věci.

Řidič pod vlivem drog
Policisté z oddělení hlídkové služby ve večerních hodinách v ulici Opletalova kontrolovali 30letého řidiče vozidla Ford Focus. Při této kontrolu u řidiče provedli test na přítomnost drog, který byl pozitivní na pervitin. Řidiči byl zadržen řidičský průkaz a zakázána další jízda. V tuto chvíli je podezřelí z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky.

 

Ústí nad Labem 26.2.2016
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

 

vytisknout  e-mailem