Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Obviněn z krádeží

LITOMĚŘICE - Lovosičtí policisté dopadli nepoučitelného zloděje  

Obviněn z krádeží
Ve vazební věznici před několika dny skončil mladík, který v prosinci vykrádal auta v Lovosicích. Má na svědomí osm skutků. Z aut do kterých se vloupal, kradl navigace, disky se zimními pneumatikami, palivový filtr a ošacení. Uprostřed měsíce se v noci vydal do autolakovny, v níž odcizil 16 reproduktorů různých velikostí. Má však na svém kontě i dvě vloupání do garáží. Do jedné z nich se dostal vraty, ale do té druhé si vchod přímo vyboural. V garážích vzal dámské jízdní kolo, nářadí a disky se zimními pneumatikami, které demontoval ze zde zaparkovaného automobilu. Má však také na svědomí vloupání do přístavku, ze kterého odcizil horské jízdní kolo. Mladík nebyl žádný nováček. Za podobnou trestnou činnost byl totiž v posledních třech letech pravomocně odsouzen. I přesto se nepoučil a kradl dál. Před několika dny ho policie obvinila z přečinů krádež a porušování domovní svobody. Za spáchané skutky mu hrozí až pětileté vězení. V současné době je mladík ve vazební věznici.

 

 

Zloděj nedostal šanci,  majitelé bytu ho předali přivolaným policistům.
Před několika dny vnikl do rodinného domu ve Štětí neohlášený host. Nejednalo se však o slušného člověka, ale o drzého zloděje. Nepřišel totiž na návštěvu, ale v domě chtěl krást. Přímo při činu ho přistihl majitel domu, který ho předal přivolané hlídce policie. Zadržený pachatel putoval z policejní cely přímo do vazební věznice. Za podobný skutek byl totiž v posledních třech letech odsouzen nebo potrestán. 42letému muži hrozí trest odnětí svobody od šesti měsíců do tří let.

 

 

Během noci zmizela tři auta
V nočních hodinách z neděle na pondělí byla na Litoměřicku odcizena další tři auta. Ve Štětí zmizela Škoda Felicia v hodnotě 20 000 Kč. V Brozanech nad Ohří se jednalo o vozidlo zn. VW Golf za 50 000 Kč a ve Chvalíně zloděj odjel s osobním automobilem zn. Citroen Nemo, jehož hodnota byla vyčíslena na rovných 100 000 Kč. Policie po pachatelích pátrá. Zároveň však žádá veřejnost o spolupráci. Jakékoliv informace k dosud nezjištěným podezřelým osobám neodkladně volejte na linku 158. Děkujeme.

 

por. Ing. Alena Romová
Litoměřice 25. 1. 2011
 

vytisknout  e-mailem