Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Obviněn z loupeže

ÚSTÍ NAD LABEM - Pachateli hrozí trest odnětí svobody od 2 do 10 let. 

Policejní komisař sdělil obvinění 22letému muži z trestného činu Loupeže. Obviněný zhruba v polovině měsíce března v ulici Čelakovského přepadl mladistvého, kterého přitlačil na zeď objektu a z kapsy mu odcizil mobilní telefon. Následně z místa utekl. Za uvedené jednání obviněnému hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od 2 do 10 let.

Vloupání do skladu
Dosud neznámý pachatel se v ulici Svádovská vloupal do skladu společnosti, ze kterého následně odcizil kovové dveře, pět hliníkových vícepaprskových disků na vozidlo VW Passat, pět hliníkových disků na vozidlo Mercedes Benz Vito, čtyři letní pneumatiky a čtyři balení hliníkového lešení. Majiteli tak vznikla škoda kolem 180 tisíc korun.

Neoprávněný odběr elektřiny
Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ krádeže, kdy dvě podezřelé ženy (22,48) jako uživatelky dvou bytů v ulici Kořenského odebíraly elektřinu, ačkoliv neměli s distribuční společností uzavřenou smlouvu a provedly neoprávněný zásah do elektroměrného rozvaděče. Svým jednáním poškozené společnosti způsobily škodu kolem 17 tisíc korun.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 24.4.2012
 

vytisknout  e-mailem