Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Obviněn z vloupaček

LOUNY - Krádeže v Postoloprtech; Vloupání do autobusů... 

Krádeže v Postoloprtech

V rukou policistů skončil 18letý mladík z Lounska, který má za sebou několik trestných činů. V průběhu léta je páchal v Postoloprtech na Lounsku. V červnu např. přelezl zeď a vnikl na pozemek jednoho objektu v ulici Boženy Němcové, kde z otevřené garáže ukradl horské jízdní kolo. Další horské kolo odcizil o několik dní později v Dubové ulici. Zde využil neuzamčené branky v oplocení jednoho rodinného domu a bicykl si přisvojil. V červenci pak na Mírovém náměstí vypáčil z telefonního automatu pokladničku s penězi. V páchání trestné činnosti pokračoval na parkovišti v Masarykově ulici, kde se pokusil vniknout do zaparkovaného automobilu, ale byl vyrušen a utekl. V srpnu vnikl do rodinného domu v ulici Pod Korunou, odkud odcizil notebook. Všechny kradené věci prodal neustanoveným osobám. Svým počínáním způsobil škodu za celkem 56 556 Kč. Mladík je stíhán pro podezření z trestných činů krádeže, porušování domovní svobody a poškozování a ohrožování provozu obecně prospěšného zařízëní. jeho vyšetřování probíhá na svobodě.

Vloupání do autobusů

Koncem minulého týdne vnikl do oploceného areálu jedné firmy v Podbořanech neznámý pachatel. Přilákaly jej zaparkované autobusy. Do šesti z nich se vloupal a z příručních neuzamčených pokladniček odcizil z pěti autobusů finanční hotovost v drobných mincích. Krádeží způsobil škodu za dva tisíce, ale poškozením autobusů předběžně za pět tisíc korun.  Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestných činů krádeže a poškozování cizí věci, po pachateli pátrají.

Krádež věcí z vozidla

V sobotu, v průběhu dne, se vloupal do zaparkovaného vozidla zn. Škoda Octavia u fotbalového hřiště v Petrohradě neznámý pachatel. Odcizil pánské oblečení, sadu na vaření, potraviny a autorádio. Svým činem tak způsobil škodu přesahující 10 000 Kč. Po pachateli policisté pátrají, případ šetří jako trestný čin krádeže.

Vloupání do restaurace

Do zahradní restaurace v Podbořanech se koncem minulého týdne vloupal dosud nezjištěný poberta. Odcizil dva kusy LCD televizorů, různé alkoholické nápoje, cigarety, ale také finanční hotovost. Způsobená škoda byla celkem odhadnuta na 36 536 Kč.  Policisté věc šetří jako podezření ze spáchání trestného činu krádeže.

 

vytisknout  e-mailem