Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Obviněn z výroby pervitinu

ÚSTÍ NAD LABEM - Při výrobě pervitinu mu varna zahořela a muselo dojít k evakuaci desítek osob z panelového domu. 

Policejní komisař sdělil obvinění 35letému muži z trestného činu Nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy a trestného činu Obecného ohrožení z nedbalosti. Obviněný se svým komplicem dne 6.2. mezi jednou a třetí hodinou ráno v panelovém bytě v Alešova vyráběli pervitin. Při této výrobě jim začala „varna“ hořet a následně došlo k požáru bytu. Na místě museli zasahovat hasiči a bylo evakuováno cca 20 osob. Za uvedené jednání obviněnému hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od 1 roku do 5 let.

Krádeže nářadí
Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ krádeží různého nářadí, kdy podezřelý 19letý mladík minimálně ve třech případech vnikl do areálu firmy v Předlicích, kde odcizil různé nářadí a materiál (radlici na sníh, jízdní kolo, gola sadu, elektrickou vrtačku, postřikovač atd.). Svým jednáním způsobil škodu kolem 33 tisíc korun.

Krádež kol z vozidla Mercedes
Dosud neznámý pachatel v průběhu noci na parkovišti obchodního domu v ulici Ladova ze zaparkovaného vozidla Mercedes Benz odcizil čtyři kompletní hliníková kola se zimními pneumatikami. Majiteli tak vznikla škoda kolem 43 tisíc korun.
 
por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 4.4.2012

vytisknout  e-mailem