Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Obviněn za prodej drog

TEPLICE - Dubský dealer obviněn, Z Octavie zmizela kapota.. 

V autobuse přišel o mobil
 
Neznámý pachatel odcizil mobil cestujícímu mladíkovi v autobuse na lince Duchcov-Osek. Včera odpoledne jel 16letý mladík tímto autobusem a když vystoupil a chtěl si zavolat, zjistil, že mobil v kapse nemá. Neznámý zloděj zřejmě využil velkého počtu lidí a nestřeženého okamžiku a mobil z kapsy vytáhl.  Majiteli tak vznikla škoda 3300,-Kč.
 
 Obviněn za prodej drog
 
Z prodeje heroinu a pervitinu drogově závislým osobám v Dubí a okolí byl obviněn 45letý muž z Dubí. Ten v době od ledna do května prodával heroin nebo pervitin několika osobám. Například jedné ze svědkyň prodával heroin 4krát denně a to vždy jednu dávku za 300,-Kč. Muže zadržela v místě jeho pobytu Zásahová jednotka. Po sdělení obvinění z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy, byl dealer propuštěn na svobodu. Za prodej drog mu hrozí až 5ti letý trest odnětí svobody.
 
Z Octavie zmizela kapota
 
Krádež kapoty ze svého vozu oznámila žena z Trnovan. Ráno, když přišla ke svému vozidlu, zjistila, že neznámý zloděj jí rozbil okno předních dveří, vnikl dovnitř, uvolnil zamykání krytu motoru, který odcizil. Z vnitřku vozidla nic odcizeno nebylo. Majitelce krádeží vznikla škoda 13 tisíc korun.
 
 
Teplice, 10. června 2011, por.Bc.Ilona Novotná

vytisknout  e-mailem