Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Obviněn ze série vloupání

ÚSTÍ NAD LABEM - Zloděj se vloupal do několika objektů. 

Policejní komisař sdělil obvinění 33letému muži z trestného činu Krádeže a Poškození cizí věci. Obviněný se v průběhu jednoho měsíce vloupal do několika objektů (zahradní chatky, garáže, stavební buňka a rodinný dům). Z těchto objektů následně odcizil vše, co se mu hodila a dalo se případně snadno zpeněžit (potraviny, nářadí, elektroniku, kabely atd.). Svým jednáním způsobil škodu kolem 53 tisíc korun. Pro obdobné jednání byl v minulosti již odsouzen. V současné době mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let.

Vloupání do rodinného domu
Dosud neznámý pachatel v průběhu půl roku v Předlicích v ulici Hrbovická po vybourání stěny vnikl do rodinného domu, kde následně odcizil prkenné podlahy a vytrhal elektrické vedení. Způsobená škoda se pohybuje kolem 70 tisíc korun.

Vloupání do garáže
Neznámý zloděj v průběhu měsíce na Klíši v ulici Ke hřbitovu po vybourání zadní stěny vnikl garáže, ze které následně odcizil 4 pneumatiky, stolní kotoučovou pilu a prodlužovací kabel. Způsobená škoda se pohybuje kolem 18 tisíc korun.

Krádež telefonu
Včera kolem poledne před vstupem do budovy autobusového nádraží okradl neznámý pachatel mladíka, který držel mobilní telefon v ruce. Tento telefon mu nečekaně vytrhl a utíkal směrem k Lidickému náměstí, kde se mu ovšem následně ztratil. Mladík přišel o telefon v hodnotě 3 500 korun.

Krádež kódovacího kabelu
Policisté z oddělení železniční policie opět řeší případ krádeže, kdy dosud neznámý pachatel v průběhu týdne na železniční trati odcizil 160 metrů měděného kabelu. Způsobená škoda se pohybuje kolem 8 tisíc korun.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 10.6.2011

vytisknout  e-mailem