Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Obviněn zloděj ze školní jídelny

LOUNY - Konzervy ze skladu odcizil recidivista... 

Policisté odhalili pachatele, který se minulý týden vloupal do objektu skladu školní jídelny a kuchyně v Kryrech. Je jím 20letý mladík z Podbořanska, který si z vloupačky odnesl konzervované potraviny, dětské přesnídávky a další věci, vše v hodnotě cca 6 000 Kč. Mladíkovi, jež byl v minulém roce odsouzen za jinou krádež a nyní je v podmínce, sdělili policisté ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Po provedení nezbytných úkonů jej propustili na svobodu.

S odcizeným rumem odjel

Policisté pátrají po pachateli, který včera ráno odcizil v jednom z lounských marketů několik krabic s rumem. K události došlo kolem půl osmé ráno, kdy si dosud nezjištěný muž naložil do nákupního vozíku 6 krabic alkoholu zn. Rum Božkov a 3 krabice Tuzemského rumu a s naloženým zbožím projel pokladnou bez zaplacení. Na parkovišti přendal rychle zboží do auta a zmizel. Zůstala po něm škoda v celkové výši 11 714 Kč. Policisté nyní po pachateli pátrají, věc šetří jako trestný čin krádeže.

Na policii skončil i druhý pachatel vloupání do auta

Včera jsme veřejnost informovali o  vloupání do vozidla zn. Citroen Jumper na pozemku jednoho rodinného domu v Příčné ulici v Podbořanech. Skutku se dopustili dva pobertové, kteří z přístrojové desky ukradli doklady a snažili se i o krádež autorádia. Na místě je však vyrušil oznamovatel. Jeden z nich stačil sebrat doklady a utéct, druhého oznamovatel zadržel a přivolal policii. Ještě téhož dne mu ve zkráceném přípravném řízení sdělili policisté podezření z trestného činu krádeže. O dva dny později policisté sdělili podezření i druhému z nich, který z místa činu původně uprchl. I on je podezřelý z trestného činu krádeže. Oba jsou vyšetřováni na svobodě.

Louny, 25. února 2010

vytisknout  e-mailem