Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Obvinění putovalo do věznice

CHOMUTOV - Vykradné sklepy, Krádež dřeva... 

 
Obvinění putovalo do věznice
Kadaňští policisté pátrali od konce března po pachateli, který odcizil mobilní telefon z bytu poškozené. Z krádeže nyní mohli obvinit 26letého muže z Rokle, který přístroj odložený na kuchyňské lince odcizil. Obvinění za pachatelem putovalo do věznice v Ostrově, kde se muž v současné době nachází z důvodů spáchání jiné trestné činnosti. Telefon byl zajištěn a předán zpět poškozené.
 
Vykradené sklepy
Do sklepních prostor panelového domu v Kadani vnikl zloděj. Vybral si dvě sklepní kóje. Zatímco první pouze prohledal a nic nesebral, ve druhém sklepě odcizil jízdní kola, doplňky na kola a lyže s vázáním. Majitel v tomto případě vyčíslil škodu na téměř 94 tisíc korun. Po totožnosti neznámého pachatele nyní pátrají policisté z místního oddělení policie.
 
Krádež dřeva
Ze zahrady rodinného domu v Novém Zvolání odvezl 52letý muž z Vejprt dřevo, které nebylo jeho. Majitel vyčíslil škodu na téměř 11 tisíc korun. Případ policisté šetří ve zkráceném přípravném řízení, podezření z krádeže si pachatel již převzal. Po výslechu byl propuštěn, vyšetřování nadále pokračuje.
 
Jak přijít o věci
Muž z Chomutova zapůjčil známému pánské náramkové hodinky z bílého kovu. O několik dní později si muž přišel ještě pro značkové tričko, dvě mikiny, svetr a bundu. Slíbil, že věci v pořádku vrátí. Všechno se stalo na začátku července, ale poškozený do dnešního dne věci zpět nedostal. Při oznámení uvedl, že mu vznikla škoda za téměř 8 tisíc korun. Policisté zahájili vyšetřování trestného činu zpronevěry, 23letému pachateli hrozí až dvouletý pobyt ve vězení.
 
Hledaná žena nalezena
Od června letošního roku pátrali chomutovští policisté po 53leté ženě z Klášterce nad Ohří, která odešla z místa trvalého bydliště. Všechny provedené pátrací akce byly bohužel bezvýsledné.  Tento týden v úterý oznámil muž hledající houby, že v lesnatém prostoru mezi obcemi Domašín a Louchov nalezl tělo neznámé ženy. Provedená soudní pitva potvrdila, že se opravdu jedná o pohřešovanou ženu z Klášterce nad Ohří. Policie touto cestou děkuje 45letému muži z Okounova, který o nálezu těla ihned informoval policii.
 
Hořel výtah
V jednom z domů na chomutovském sídlišti v ulici Pod Břízami hořelo ve výtahu. Na místo se dostavili policisté i hasiči, kteří provedli likvidaci ohně. Technik po ohledání určil jako příčinu požáru úmyslné zapálení, technická závada byla vyloučená. Nájemníci museli opustit své byty, domů se vrátili po uhašení požáru, nikomu se nic nestalo. Kromě kabiny výtahu byla zničena i konstrukce výtahu, elektroinstalace, balkónové dveře a troje dveře do bytů. Škoda přesáhla jeden milion korun. Po totožnosti neznámého žháře pátrají policisté, skutek vyšetřují jako obecné ohrožení.
 
5. srpna 2011  
nprap. Marie Pivková

vytisknout  e-mailem