Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Obviněný skončil ve vazbě

ÚSTÍ NAD LABEM - Nejen při domovní prohlídce, ale i při silniční kontrole našli u obviněného drogy. 

Policejní komisař zahájil trestní stíhání 29letého muže pro trestný čin Nedovolené výroby a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy a pro trestný čin Maření výkonu úředního rozhodnutí. Obviněný byl koncem měsíce května v dopoledních hodinách kontrolován policejní hlídkou v osobním vozidle VW Multivan. Policisté při kontrole zjistili, že má řidič vysloven zákaz řízení všech motorových vozidel. Při následné osobní prohlídce byla u muže nalezena krabička s několika tzv. gripy s heroinem. Obviněný také policistům sdělil, že si „šňupnul“ před jízdou, což také potvrdila pozitivní zkouška na drogy. To ovšem není všechno. Zhruba dva týdny před tím byla u tohoto muže provedena domovní prohlídka, při které kriminalisté nalezli zhruba 35 gramů heroinu. V současné době se obviněný již nachází ve vazební věznici. Za uvedené jednání mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 5 let.

Krádež dvou vozidel
Ústečtí policisté vyhlásili celostátní pátrání po dvou odcizených vozidlech. K prvním odcizení došlo v podvečer dne 1.6. na parkovišti v ulici Šumavská. Jedná se o vozidlo Renault Megane, barvy šedé metalízy, rz: 5U7 92-98. Majiteli tak vznikla škoda kolem 70 tisíc korun.
K druhému odcizení došlo došlo v průběhu noci z 2.-3.6. v centru města v ulici Šaldova. Jedná se o vozidlo VW Transporter, barvy černé metalízy, rz: 6U2 68-86. Majiteli tak byla způsobena škoda kolem 413 tisíc korun.

Vloupání do garáže
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci z 1.-2.6. v ulici Bří.Čapků vloupal do garáže u domu, ze které následně odcizil dvě pánská jízdní kola v hodnotě kolem 12 tisíc korun.
K obdobnému případu došlo v Trmicích v ulici Horská, kdy se pachatel vloupal do garáže u řadového domu, z níž následně odcizil dvě jízdní treková kola, vibrační brusku, vrtačku a sportovní tašku. Majiteli tak vznikla škoda kolem 23 tisíc korun.

Krádež stavebního materiálu
Dosud neznámý pachatel ze stavební parcely v obci Velké Chvojno v měsíci květnu v průběhu tří dnů odcizil několik železných traverz a svazek armovacích drátů. Stavební firmě tak byla způsobena škoda kolem 50 tisíc korun.


por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 4.6.2012

 

vytisknout  e-mailem