Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Obvinil známého z krádeže

CHOMUTOV - Své jednání bude muž vysvětlovat komisi, Prodával drogy.... 

Vymyšlená krádež

Muž z Jirkova se obrátil na místní oddělení policie a oznámil krádež. Uvedl, že notebook a mobilní telefon – věci za téměř 15 tisíc korun, mu při návštěvě odcizil jeho známý. Při následném předvolání na policejní útvar však svoji výpověď upravil. Sdělil, že si krádež vědomě vymyslel. Z uvedených důvodů bylo vyšetřování krádeže odloženo, jednání oznamovatele bylo zasláno přestupkové komisi Městského úřadu Jirkov k projednání. Svým jednáním se totiž dopustil křivého vysvětlení.

Prodával drogy

Chomutovští kriminalisté obvinili z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy 29letého obyvatele Jirkova. Na území města totiž prodává marihuanu náhodným zájemcům. Kriminalisté provedli v jeho bytě domovní prohlídku, při které našli sušený materiál. Ten byl zajištěn a bude zaslán ke znaleckému zkoumání. Obvinění si muž převzal, vyšetřování nadále pokračuje.

Stravenky bez placení

Policisté v Klášterci nad Ohří vyšetřují jednání 23leté místní obyvatelky. V obci Kovářská odcizila poškozené stravenky, které majitelce zapadly pod zaparkované vozidlo. Nalezené věci neodevzdala, ale nechala si je pro vlastní potřebu. Majitelka vyčíslila škodu na 8400 korun.

Téměř dvě promile

Hlídka policistů z Kadaně kontrolovala v Prunéřovské ulici projíždějící vozidlo Ford tranzit. Součástí kontroly byla i dechová zkouška u 51letého řidiče – muže z Horní Vltavice. Svoji jízdu musel ukončit, neboť přístroj ukázal 1,66 a následně 1,62 promile. Řidič s výsledkem kontroly souhlasil. Nyní na něj čeká obvinění z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

1.března  2016

nprap. Marie Pivková

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tlf. 974 433 207

mob. 724 189 729

e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

 

 

vytisknout  e-mailem