Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Ocenění policisty za zahraniční misi

Medaili za službu v zahraničí dnes, 30. října 2019, převzal z rukou vedoucího Územního odboru Plzeň-venkov a jeho zástupce policista, který se zúčastnil zahraniční mise v Makedonii. 

Medaili za službu v zahraničí dnes, 30. října 2019, převzal z rukou vedoucího Územního odboru Plzeň-venkov a jeho zástupce policista, který se zúčastnil zahraniční mise v Makedonii. Oceněný policista je služebně zařazen na obvodním oddělení Úněšov.
Kontingenty Policie ČR zajišťují pomoc Makedonské pohraniční policii při střežení hranice mezi Řeckou republikou a Severní Makedonií. Jejich činnost je zaměřena na nelegální překračování státních hranic v oblasti města Gevgelija a jeho širokého okolí, a to zejména migranty z blízkého Východu a severní Afriky. Osmadvacátý kontingent, ve kterém sloužil úněšovský policista, působil v této oblasti od 5. srpna 2019 do 16. září 2019. Službu v zahraniční misi zhodnotil jako výbornou zkušenost.
Vedoucí Územního odboru Plzeň-venkov společně se svým zástupcem kolegovi poděkoval za výtečně odvedenou práci při výkonu náročné služby v zahraničí.

por. Bc. Ivana Jelínková, DiS.
30. října 2019
 

vytisknout  e-mailem