Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Ocenění Sportovec roku 2015 získalo družstvo střelců

V kongresovém sále TOP Hotelu v Praze se ve čtvrtek 1. října 2015 uskutečnilo slavnostní vyhlášení nejlepších sportovců Centra sportu Ministerstva vnitra a nejlepších sportovců a sportovních týmů z řad policistů a hasičů. 

Oceněni byli sportovci, policisté a hasiči, kteří v letošním roce dosáhli vynikajících výsledků, čímž přispěli k dobré reprezentaci České republiky i resortu Ministerstva vnitra ČR.
 
Nejlepším kolektivem Policie ČR byl vyhlášen tým policejní reprezentace střelců ve složení: Marek Kilarský, Zbyněk Kovář, Radim Maděránek a Miroslav Zapletal.
 
Policisté získali zlatou medaili na historicky I. policejním mistrovství světa ve střelbě z krátkých služebních zbraní, které organizovala Světová policejní sportovní unie ve spolupráci s Maďarskou policejní sportovní federací v Budapešti ve dnech 4. - 7. května 2015. Čeští policisté ve světové konkurenci obstáli a díky bezchybnému zvládnutí jednotlivých střeleckých situací byli jednoznačně nejlepší z 26 týmů. Na úspěchu reprezentace má podíl celý realizační tým ve složení Václav Kuthan, Tibor Ladič a Zdeněk Němeček. O materiální zajištění a vyslání družstva na světový šampionát se postarala Unie tělovýchovných organizací Policie ČR, sportovní svaz policistů a hasičů (UNITOP ČR).
 
V kategorii Nejlepší sportovec Policie ČR získal ocenění člen policejní reprezentace střelců Radim Maděránek, který na mistrovství světa vybojoval stříbrnou medaili v kategorii jednotlivců. Od zisku světového zlata jej dělilo pouhých 30 vteřin.
 
Ocenění policistům předali náměstek ministra vnitra pro ekonomiku, strategie a evropské fondy Jiří Zmatlík a první náměstek policejního prezidenta Martin Vondrášek.
 
 
kpt. Mgr. Petra Srnková
Výkonný výbor UNITOP ČR

10. října 2015

Odkazy do noveho okna

ocenění 01

ocenění 01 

Detailní náhled

ocenění 02

ocenění 02 

Detailní náhled

ocenění 03

ocenění 03 

Detailní náhled

ocenění 04

ocenění 04 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem