Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Od nehody utekl

MOST - Zadržel ho policista, který jel náhodou kolem ve svém volnu; Zloději vykradli garáže v Meziboří. 

 Zloděj navštívil areál řadových garáží v Meziboří

Mostečtí kriminalisté šetří případ krádeží vloupáním, které se staly minulý týden v obci Meziboří. Neznámý pachatel tam v objektu řadových garáží vnikl do několika z nich a odcizil uložené věci. Zloději se hodilo nářadí jak ruční, tak elektrické, pneumatiky, kabely a další předměty. Poškození majitelé vyčíslili hmotné škody na celkovou částku 162 tisíc korun.


 

Naboural, utekl od nehody, měl pozitivní dechovou zkoušku i test na drogy, v kapse bílý prášek

Řidič osobního vozidla tovární značky Audi o víkendu krátce před 23. hodinou jel ulicí Růžová a z neznámé příčiny narazil na křižovatce přední částí automobilu do zábradlí, které je po levé straně komunikace. Po nehodě z vozu vystoupil a šel pryč. Na místě ho zadržel policista, který jel ve svém volnu kolem a havárie si všiml. Po nehodě byla u řidiče provedena dechová zkouška na alkohol, která byla pozitivní. Muž měl u sebe sáček s krystalickou látkou, kterou policisté zajistili k odborné expertize. Měl pozitivní i orientační test na drogy. Podrobil se lékařskému vyšetření a odběrům. Skončil v cele. Policie mu zadržela řidičský průkaz. Ke zranění nedošlo. Hmotou škodu policie odhadla na částku 32 000 korun. Od policie si odnesl záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.


 

Žena neplatila za proud, známý jí to „zařídil“

Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z trestného činu krádeže 21letého muže a 34letou ženu. Žena měla podle policistů ve svém bytě na janovském sídlišti neoprávněně odebírat elektrickou energii. Obviněný jí to umožnil tím, že přivedl zatím neznámého muže, který provedl neoprávněné zapojení elektrické energie do bytu. Poškozená energetická firma vyčíslila škodu na částku ve výši 8 900 korun.


 

Chodkyně utrpěla těžké zranění

V ústecké nemocnici skončila s těžkým zraněním 65letá žena. Ta v neděli přecházela v mostecké ulici Topolová vozovku po vyznačeném přechodu, když ve směru od ulice J. Palacha přijel řidič osobního vozidla Škoda Octavia. Došlo ke střetu, při kterém žena upadla na vozovku před vozidlo. U řidiče byla provedena dechová zkouška na alkohol, která byla negativní. Policisté odhadli hmotnou škodu na částku 30 000 korun. Příčina a míra zavinění je předmětem šetření.


 

Lapka ze stavebního stroje odčerpal naftu

Neznámý pachatel vykradl stavební stroj. V obci Lom na Litvínovsku překonal oplocení pozemku u domu a poté násilím vnikl do odstaveného pracovního stroje. Z něj odcizil 140 litrů motorové nafty v hodnotě 4 000 korun. Další dvoutisícovou škodu zanechal lapka poškozením stroje. Případ krádeže nyní vyšetřují lomští policisté.


 

nprap. Ludmila Světláková

Most 10. března 2015


 

vytisknout  e-mailem