Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Odcizená nafta

TEPLICKO - Z nádrží zmizelo tisíc litrů pohonných hmot; Vykradený sklep a další zprávy. 

Odcizená nafta

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který v Jeníkově vnikl do nádrží čtyř zaparkovaných nákladních vozidel. Podle oznamovatelů odcizil přibližně tisíc litrů nafty, celková škoda byla vyčíslena na 31 tisíc korun, policisté případ prověřují jako trestný čin krádeže.

Vykradený sklep

     Až osmileté vězení hrozí neznámému pachateli, který se v době vyhlášeného nouzového stavu vloupal v Trnovanech do sklepní kóje v panelovém domě. Odcizil z ní dámské horské kolo, celkovou škodu oznamovatelka vyčíslila na jeden tisíc korun, policisté případ prověřují jako přečiny krádeže a porušování domovní svobody.

Auto zůstalo bez kol

     Škodu přes dvě stě tisíc korun způsobil neznámý zloděj, který areálu autosalonu na Teplicku odcizil z vystaveného luxusního vozidla všechna čtyři kola z lehkých slitin včetně pneumatik. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro trestný čin krádeže a po pachateli i odcizených kolech pátrají.

Z chodby zmizelo kolo a bundy

     Z trestného činu krádeže je podezřelý neznámý pachatel, který z chodby bytového domu v Dubí odcizil horské jízdní kolo a dvě sportovní bundy. Oznamovatel vyčíslil škodu na šest tisíc korun, lapkovi hrozí v případě dopadení až osmiletý trest odnětí svobody.

21. dubna 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem