Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Odcizené auto sloužilo handicapovanému mladíkovi

ČESKOLIPSKO - Ze čtvrtka na pátek někdo odcizil Volkswagen Caddy Life 

Minulý týden ve čtvrtek kolem 15. hodiny zaparkovala majitelka před domem na sídlišti Špičák v ulici Brněnská (číslo popisné 2679) v České Lípě osobní vozidlo značky Volkswagen Caddy Life v modré metalické barvě,  a když se na parkovací místo vrátila v pátek kolem půl sedmé ráno, už ho tu nenašla.

Neznámý zloděj touto krádeží způsobil celé její rodině obrovské potíže. Oznamovatelka pečuje o dvacetiletého handicapovaného syna, který je dlouhodobě ležícím pacientem, a s osobním vozidlem ho dosud přepravovala na nutné návštěvy lékařů a rehabilitační cvičení. Rodina nemá finanční prostředky na nákup nového vozidla,  a tak se jejich už tak složitá situace ještě více zkomplikovala. Bez auta transport svého syna na potřebné kontroly a cvičení zajistit nemohou.

Policisté v této souvislosti již vyhlásili celostátní pátrání po odcizeném osobním vozidle značky Volkswagen Caddy Life v modré metalické barvě, vyrobeném v roce 2004 a opatřeném registrační značkou  3L5 4026. Samozřejmě pátráme i po jeho současném uživateli. Pokud můžete pomoci s vypátráním uvedeného vozidla, kontaktujte prosím kteroukoliv služebnu Policie ČR nebo volejte tísňovou linku Policie České republiky 158.

 

18. 1. 2016
por. Bc. Ivana Baláková
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

Odkazy do noveho okna

k případu odcizeného volkswagenu

k případu odcizeného volkswagenu 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem