Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Odcizení osobního vozidla

Tábor - Škoda Octavia 1,9 TDi. Třetí odcizený vůz během týdne. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Táborští policisté vyhlašují pátrání po osobním vozidle tovární značky Škoda Octavia 1,9 TDi, sedan, rz. 4C9 2719, vin TMBDS61Z1B2035052, bílé barvy, roku výroby 2010. Vůz byl odcizen v době od osmé hodiny večerní včerejšího dne do půl sedmé hodiny ranní dnešního dne z parkoviště u domu č. 2678 v Náchodské ulici v Táboře. Markantním znakem vozu je oválná samolepka o rozměru přibližně 8x4 cm, která je umístěna na víku zavazadlového prostoru vlevo vedle firemního znaku Škoda. Na samolepce bílé barvy je zobrazen nápis AGRO - PARTNER v červeno - zeleném provedení. Vůz má najeto přibližně 40 000 kilometrů a je vybaven tempomatem a originál autorádiem značky Škoda. Hodnotu vozu odhadl majitel na částku 300 000 korun.
Veškeré informace z místa činu, jakož i o možném pohybu či výskytu vozidla, stejně jako o případné podezřelé nabídce prodeje uvedeného typu vozu či náhradních dílů, přivítají policisté na telefonním čísle 974 238 700 či lince číslo 158.
Na nárůst krádeží vozů na Táborsku policisté občany důrazně upozorňují. Po případu krádeže čtyřkolky u Libenic a VW Transporter v Kvapilově ulici v Táboře je to v průběhu jednoho týdne již třetí odcizené vozidlo. Policisté na případech intenzivně pracují. Jakékoliv důvodné informace o možné aktivitě zlodějů automobilů prosím neprodleně sdělte policistům na linku tísňového volání číslo 158. Děkujeme.
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   taorpcr@mvcr.cz
28. února 2012
 

vytisknout  e-mailem