Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Odcizení těžké techniky

KLADENSKO - Pomozte při vypátrání  kradené čtyřkolky a vapky. 

Na policejní služebnu ve Zlonicích bylo dne 26. ledna  2017 oznámeno jedním ze zaměstnanců firmy, že v obci Poštovice došlo ke krádeže těžké techniky z prostorů autodílny.

Neznámý pachatel se v době mezi 25. a 26. lednem 2017 za užití  násilí vloupal do areálu autodílny a následně odcizil  čtyřkolku Gator CX značky John Deere, žlutozelené barvy v hodnotě 120 000,-Kč, vapku značky Karchder, žluté barvy v hodnotě 80 000,-Kč a  elektrickou svářečku v hodnotě 20 000,-Kč.

Svým protiprávním jednáním pachatel odcizením techniky a poškozením zařízení způsobil společnosti škodu, která byla předběžně vyčíslena na částku 222 700,-Kč.   

Policisté nyní případ prošetřují jako podezření z trestných činů  krádeže a porušování domovní svobody a po pachateli intenzivně pátrají.

Policie touto cestou vyzývá občany, kteří v inkriminovanou dobu v obci Poštovice spatřili podezřelou osobu nebo vozidlo při manipulaci s touto těžkou technikou, aby poskytli informace na linku 158 nebo na nejbližší  policejní služebnu.  Dále policie vyzývá i občany z blízkého okolí zda v době z 25.na 26.ledna  2017 nespatřili převoz čtyřkolky značky John Deere a další techniky.

 

nprap.  Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

30. ledna 2017

 

 

vytisknout  e-mailem