Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Odcizený počítač prodal

CHOMUTOV - Okradl nakupujícího, Přišel o auto... 

Odcizený počítač prodal
Z recepce jirkovského hotelu kdosi odcizil počítač. Majitel ho nechal odložený na barovém pultu v recepci a zmizel. Škodu stanovil na 7 tisíc korun. Policisté zjistili, že uvedenou krádež má na svědomí 33letý místní obyvatel. Ten se ke krádeži přiznal a při výslechu uvedl, že počítač už nemá, prodal ho neznámé osobě a peníze samozřejmě utratil. Obvinění z krádeže si pachatel již převzal, vyšetřování případu nadále pokračuje.
 
Okradl nakupujícího
Ve zkráceném přípravném řízení řeší policisté jednání 56letého muže z Kadaně. V Chomutovském marketu využil skutečnosti, že si nakupující vybíral z prodejních regálů zboží a z vozíku mu odcizil pánskou peněženku s hotovostí a doklady. Protože v peněžence měl poškozený i platební kartu, bude pachatel obviněn kromě krádeže i z neoprávněného opatření platebního prostředku.
 
Přišel o auto
V Jirkově přijali oznámení o krádeži vozidla. Majitel, po příjezdu do místa bydliště v ulici G. Svobody, zaparkoval Renaulta Lagunu na parkovišti u domu. Když chtěl druhý den odejet, neměl čím, auto zmizelo. Vyhlášené pátrání po odcizeném vozidle nebylo do současné doby úspěšné. Majitel při výpovědi uvedl, že mu vznikla škoda ve výši 100 tisíc korun. Případnému pachateli hrozí obvinění z krádeže.
 
Nestará se o dceru
O svoji dceru se řádně nestará 33letý muž z Kadaně. Ačkoli má stanoveno soudem platit na své nezletilé dítě výživné ve výši 2.500 korun, peníze neplatí. Do dnešního dne dluží částku ve výši 18 tisíc korun. Soud může krkavčího otce poslat až na pět let do vězení.
Chomutov 19.8.2010         
 
 
 
 
 
  
 
    

vytisknout  e-mailem