Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Odcizil okap, zničil fasádu

CHOMUTOV - Muž nekradl poprvé, před soudem stál již v loňském roce, Zloděj na balkoně.... 

Odcizil okap, zničil fasádu
23letý muž z okresního města se bude zodpovídat hned ze dvou trestných činů – krádeže a porušování domovní svobody. V Husově ulici vnikl na pozemek u rodinného domu, kde vytrhal měděný okap ze zdi. Část okapu přitom znehodnotil a dále poškodil i samotnou fasádu domu. Za sebou zanechal škodu za téměř 10 tisíc korun. Policisté zjistili, že za obdobné jednání byl potrestán Okresním soudem Chomutov v lednu loňského roku. Muži již bylo sděleno podezření z trestných činů, vyšetřování pokračuje.

Zloděj na balkoně
Na balkon v mezipatře domu v ulici Generála Svobody kdosi vnikl. Majitelka uvedla, že přišla o vyprané pověšené oblečení, které zde zanechala. Škoda byla v tomto případě vyčíslena na 2200 korun. Krádež vyšetřují policisté z Jirkova.

Lahev poškodila auto
Chomutovští policisté vyšetřují skutek, ke kterému došlo na parkovišti u domu v ulici Březenecká. Dosud neznámý pachatel zde vyhodil prázdnou lahev od alkoholu ven z domu a flaška poškodila zadní sklo u zde zaparkovaného vozidla Škoda Octávia. Oprava bude majitele stát téměř 7 tisíc korun. Pro případného pachatele mají policisté připraveno obvinění z trestného činu poškození cizí věci.

8. září 2015
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

vytisknout  e-mailem