Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Odcizil sadu letních pneumatik

Tábor – Hodlá již přezouvat „ na léto“? (Hlasová schránka 974 238 116) 

Celé sady letních či zimních pneumatik na vozidla jsou stále častějším zájmem zlodějů. A nemusí se tak dít pouze v aktuálním období „přezouvání“. Dokazuje to další případ z Tábora.
V blíže neurčeném období deseti dnů před 17. únorem 2015 vnikl zloděj do společných sklepních prostor panelového domu číslo 2750 na Berlínské ulici táborského Sídliště nad Lužnicí, kde odcizil sadu čtyř letních pneumatik značky Sava o rozměru 195/60R15, osazených na hliníkových discích značky Ford. Včetně poškození sklepního prostoru způsobil majiteli škodu ve výši odhadem 7 200 korun.
Jak již bylo uvedeno, jedná se o zloději vyhledávaný artikl. Vedle sklepních prostor pak zloději za tímto účelem vykrádají řadové garáže ve městech, stejně jako technická zázemí venkovských stavení, garáže u rodinných domů a nezaleknou se ani skladových prostor pneuservisů či pneuprodejen.
Jakékoliv poznatky k uvedené trestné činnosti, zejména pak k podezřelé nabídce prodeje pneumatik, přivítají policisté na svých služebnách či případně prostřednictvím linky číslo 158. Děkujeme.
 
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz
18. února 2015
        

vytisknout  e-mailem