Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Odcizila motocykl a řídila neoprávněně

J.Hradec – Mladá žena se dopustila tří trestných činů. (Hlasová schránka 974 233 116) 

Jindřichohradečtí policisté ustanovili podezřelou ženu, která počátkem prosince odcizila v obci na Jindřichohradecku z dřevěné stodoly poblíž domu, zde zaparkovaný malý motocykl, ve kterém byly ponechány klíčky v zapalování, čímž poškozenému způsobila škodu ve výši nejméně 8 000 korun. Odcizený motocykl dne 10. prosince 2018 prodala za částku 1 000 korun v J.Hradci  a utržené peníze pak použila pro vlastní potřebu. Policisté motocykl zajistili a dne 9. ledna 2019 jej vrátili původnímu majiteli.

Dále jindřichohradečtí policisté zjistili, že podezřelá řídila odcizený malý motocykl dne 10. prosince po pozemní komunikaci z obce, kde jej odcizila   k autobusové zastávce v obci Hostějeves i přesto, že jí byl několikrát soudem uložen trest zákaz  řízení motorových vozidel a to do ledna roku 2024.

Dne 10.ledna převzala mladá žena sdělení podezření. Svým jednáním se dopustila hned tří trestných činů a to porušování domovní svobody, krádeže a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Nyní je trestně stíhána v režimu zkráceného přípravného řízení.

por. Mgr. Bc. Hana Millerová, jh.pis@pcr.cz

11. ledna 2019

vytisknout  e-mailem