Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Odcizila mu nákup i s penězi

PROSTĚJOV - Žena se ho nejdříve ptala na cestu k divadlu. 

Trestného činu loupeže se dopustila neznámá pachatelka, která dne 22. 9. 2014 před dvacátou hodinou na náměstí T. G. Masaryka v Prostějově oslovila 69letého muže a ptala se ho na cestu k divadlu. Muž jí cestu vysvětlil, žena ho tahala za rukáv a chtěla k divadlu doprovodit. Oslovený muž odmítl a pokračoval v chůzi na ulici Knihařskou. Zde ho opět dostihla, zatlačila do průchodu a pokusila se mu odcizit dvě nákupní tašky. Muž následně upadl na zem, žena mu přišlápla levou ruku, posléze se jí podařilo obě tašky muži z ruky vytrhnout a utéci směrem na náměstí T. G. Masaryka. Poškozený utrpěl lehké zranění, kdy netrval na ošetření. Podezřelá žena mu odcizila nákup s peněženou, ve které měl finanční hotovost 20000 Kč.
Popis pachatelky: žena ve věku kolem 25 let, silnější 165 centimetrů vysoké postavy, dlouhých mírně vlnitých vlasů. Na sobě měla oblečené tmavé kalhoty a pestrobarevnou bundu.
Policie žádá případně svědky, kteří se v inkriminovanou dobu pohybovali v blízkosti náměstí T. G. Masaryka, ulice Knihařské, aby veškeré informace k osobě pachatelky sdělili na linku 158.
 
 
 
por. Bc. Josef Bednařík
23. září 2014

vytisknout  e-mailem