Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Odcizili věci na lyže

TEPLICE - Vybavení ukradli ve sklepě; Nahlásil bombu v bance... 

Odcizili lyžařské vybavení
     Policisté obvinili muže a ženu z Teplic z trestného činu krádeže a porušování domovní svobody. Toho se dopustili, když se v listopadu loňského roku vloupali do suterénu panelového domu, kde následně ze sklepní kóje odcizili 2 páry lyží, snowboard, lyžařské boty a další lyžařské vybavení v hodnotě necelých 20 tisíc korun. Policisté odcizené věci vypátrali a vrátili majiteli, pachatelům hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.
 
Nahlásil bombu v bance
     Neznámý pachatel ve čtvrtek kolem půl čtvrté odpoledne telefonicky oznámil na pobočku finančního ústavu v Bílině, že mají v budově uloženou bombu. Policisté z objektu evakuovali všechny přítomné osoby a uzavřeli přilehlou ulici. Následně budovu ve spolupráci s psovodem prohledali, žádný nástražný výbušný systém však nebyl nalezen. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení ve věci trestného činu šíření poplašné zprávy, za který hrozí pachateli v případě dopadení až dvouleté vězení.
 
Okradla zaměstnavatele
      Policejní vyšetřovatel obvinil z trestného činu zpronevěry 41letou ženu, která v roce 2008 jako zaměstnankyně pobočky pojišťovny v Teplicích neodevzdala přijaté pojistné a další platby ve výši téměř 244 tisíc korun a peníze si ponechala pro svou potřebu. Pachatelce hrozí trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta.

vytisknout  e-mailem