Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Odhalen pachatel vloupání

CHOMUTOV - Nevydařená krádež skútru, Přes zákaz řídil 

Odhalen pachatel vloupání
Policistům se podařilo odhalit pachatele majetkové trestné činnosti, které se dopouštěl v průběhu měsíců června a července na různých místech v Chomutově a okolí.  Na svědomí má krádež vozidla, vloupání do garáže v jedné obci na Chomutovsku, krádeže nafty ze zemědělských strojů, vloupání do dílny a vloupání do osobního vozidla. Způsobená škoda se odhaduje přes 300tisíc korun. Z trestných činů krádeže, neoprávněného užívání cizí věci a poškozování cizí věci byl obviněn 30letý muž z Jirkova. Na muže byl podán návrh na vzetí do vazby.
 
Nevydařená krádež skútru
V noci z pondělí na úterý v Chomutově neznámý pachatel vnikl na pozemek a z přístřešku ve dvoře odcizil skútr, který odtlačil před dům, kde si ho ráno nalezla poškozená žena. Pachatel poškodil zrcátko, spínací skříňku, zámek řídítek a lak. Majitelce způsobil škodu ve výši 9tisíc korun.
 
Přes zákaz řídil
Ve zkráceném přípravném řízení bylo sděleno podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí 34letému muži z Jirkova. Muže kontrolovala hlídka Policie ČR, když v Chomutově řídil osobní vozidlo. Následnou kontrolou pak policisté zjistili, že muž má okresním soudem vydán platný zákaz řízení motorových vozidel.  
 
20. července 2011
por. Mgr. Helena Mildorfová

vytisknout  e-mailem