Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Odhalen při krádeži nafty

KLADENSKO – Na základě oznámení byl podezřelý přistižen i s naplněnými kanystry. 

Na policejní služebnu Obvodního oddělení Unhošť bylo dne 12. února 2018 ve večerních hodinách přijato telefonicky oznámení, že za v obcí Pavlov  ve směru na obec Hostouň na Kladensku má firma při provádění stavebních úkonů umístěny na staveništi haly své stavební stroje. Vzhledem k tomu, že jeden ze strojů konkrétně bagr měl velký pokles nafty, vzniklo zde podezření z krádeže pohonných hmot.

Policisté vyjeli na místo oznámení a následně bylo zjištěno, že u bagru s poklesem nafty jsou umístěny naplněné kanystry s pohonnými hmotami a z nádrže bagru visí hadice. Dalším šetřením policisté zaznamenali na přilehlé pozemní komunikaci podezřelé vozidlo, v jehož nákladovém prostoru se nacházely dva totožné již naplněné kanystry. Policejní hlídka tento prostor monitorovala a následně se na místo činu dostavil podezřelý muž, který měl oděv značně znehodnocen skvrnami od nafty.

Na základě policejního šetření byla tato podezřelá osoba ztotožněna. Dále bylo zjištěno, že z nádrže bagru bylo odcizeno celkem 222,5 litrů nafty v celkové hodnotě necelých 5 120,-Kč.

Policisté nyní tento případ prošetřují a šestatřicetiletý muž z okresu Ústní nad Labem je podezřelý z trestného činu krádeže.

nprap. Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

14. února 2018

vytisknout  e-mailem