Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Odhalená pěstírna

CHOMUTOV - Oba muže kriminalisté již obvinili, Kradl a ničil.... 

Odhalená pěstírna

Chomutovští kriminalisté obvinili z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy dvojici mužů ve věku 25 a 52 let. V obci Kovářská  pěstovali za použití různých předmětů a látek rostlinu  konopí ačkoli k tomu nemají potřebná oprávnění. Při domovní prohlídce zajistili policisté několik desítek rostlin konopí různého vzrůstu a další věci, potřebné k pěstování. Všechno bylo zajištěno a bude podrobeno znaleckému zkoumání. V případě odsouzení hrozí oběma až pětileté vězení. Vyšetřování nadále pokračuje.

Kradl a ničil

Policisté v Kadani pátrají po totožnosti neznámého pachatele, který vnikl do místní zahrádkářské kolonie. Vybral si chatku poškozené a vnikl dovnitř. Sebral nejen auto na dálkové ovládání, DVD přehrávač a čtyři kusy spacích pytlů, ale poškodil i stojací lampu, schodiště a lino. Svým jednáním způsobil majitelce celkovou škodu za 28 tisíc korun. Policisté skutek vyšetřují jako krádež a poškození cizí věci.

Neplatí výživné

35letá žena z Chomutova si převzala obvinění ze zanedbání povinné výživy. Od února 2013 neplatí výživné na svého nezletilého syna, který byl na základě dohody svěřen do výchovy otce. Stejně se chová i ke svým dalším pěti nezletilým dětem, které jsou v současné době umístěné v dětském domově. Na ně neposílá určené výživné od února 2014. Uvedené jednání vyšetřují chomutovští kriminalisté.

 

13.dubna  2016

nprap. Marie Pivková

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tlf. 974 433 207

mob. 724 189 729

e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

 

 

 

vytisknout  e-mailem