Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Odjel na cizím elektrokole

KARLOVARSKO – Aktualizace – muž byl vypátrán. 

Aktualizace:

Díky intenzivní práci se podařilo karlovarským kriminalistům vypátrat devětačtyřicetiletého muže, který měl 3. srpna tohoto roku v Karlových Varech – Sedleci odcizit elektrokolo za téměř 25 tisíc korun. Dle jeho tvrzení si však odcizeného kola dlouho neužil. Během své cesty měl havarovat a elektrické kolo ponechat na místě. Policisté z obvodního oddělení Karlovy Vary – Rybáře mu sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže, za který mu v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

Kriminalisté i nadále pátrají po odcizeném elektrokole, aby jej mohli vrátit zpět jeho majitelce. Pokud jste si všimli osoby manipulující s elektrokolem na fotografii nebo máte informace k možnému následnému prodeji, kontaktujte policisty na tel. čísle 974 366 626 nebo na bezplatné tísňové lince 158.

nprap. Eva Valtová
6. 9. 2021

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Karlovarští policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže, ke kterému došlo v úterý 3. srpna 2021 v pozdních nočních hodinách v Karlových Varech – Sedleci v ulici Ke hřišti.

Kriminalisté šetřením zajistili kamerové záznamy, na kterých je vidět podezřelý muž asi 180 cm vysoké štíhlé postavy, který přichází na pozemek rodinného domu a odkud odcizí zde opřené elektrokolo za téměř 25 tisíc korun. Muž měl na sobě šedou mikinu s kapucí a bílým potiskem, světlemodré kalhoty, na nohou černé boty a na zádech menší černý batoh

Pokud neznámého muže na záznamu poznáváte, nebo víte, kde by se mohl zdržovat, kontaktuje nás na bezplatné lince 158 nebo přímo kriminalisty na tel. čísle 974 366 626.

Za Vaší spolupráci předem děkujeme.

nprap. Eva Valtová
16. 8. 2021

Odkazy do noveho okna

Odcizené elektrokolo

Odcizené elektrokolo 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem