Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Odnesl cigarety a peníze

TEPLICE - Vloupání do trafiky; Tři dcery má a neplatí... 

Odnesl cigarety a peníze
     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Teplicích vloupal do novinového stánku. Z toho následně odcizil přes 200 krabiček cigaret různých značek a finanční hotovost, celková škoda přesáhla 22 tisíc korun. V případě dopadení hrozí pachateli za přečin krádeže až dvouletý trest odnětí svobody.
 
Tři dcery má a neplatí
     Z přečinu zanedbání povinné výživy byl obviněn 49letý muž, který neplatí alimenty na své děti. Od srpna loňského roku neplnil svou zákonnou vyživovací povinnost na své tři nezletilé dcery, ačkoliv mu byla tato povinnost stanovena pravomocným rozsudkem soudu.  Dlužná částka, kterou měl vyplatit matce dětí, se vyšplhala až na 48 tisíc korun. Nezodpovědnému otci teď hrozí soud, od kterého může odejít až s dvouletým trestem odnětí svobody.
 
Do garáže se nedostal
     Do řadové garáže v teplické části Trnovany se chtěl vloupat neznámý pachatel. Pevná vrata se mu ale přes značné úsilí nepodařilo otevřít, a tak z místa činu odešel s prázdnou. Pokud se policistům podaří pachatelovu totožnost zjistit, hrozí mu za přečin krádeže ve stadiu pokusu stejný trest, jako u krádeže dokonané, tedy až dva roky odnětí svobody.
 
 
Teplice, 6. 12. 2012, nprap. Bc. Daniel Vítek
tiskový mluvčí KŘP Ústeckého kraje
Preventivně informační skupina Teplice
tel. č. 974 439 208
email: pistp@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem