Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Odpolední krádež kol z bytu na Žižkově

Dva mladíky zachytily kamery nainstalované na chodbě domu. 

Policisté z Místního oddělení Žižkov pátrají od 22. května po dvou mužích, kteří mezi patnáctou a šestnáctou hodinou odcizili v domě v ulici Sudoměřská horské a silniční kolo. Kamery nainstalované na chodbě domu zachytily dva mladé muže, kteří pomalu vychází po schodech nahoru do patra, jakmile však slyší hluk, přikrčí se a vyčkávají, až rozruch ustane. Po pár vteřinách pokračovali dál do vyššího patra a po necelé hodině je na záznamu vidět, jak ze schodů utíkají, každý s jedním kolem. Demontovali totiž mříže vedoucí do společné chodby v pátém patře a odcizili dvě jízdní kola v hodnotě téměř sedmdesát tisíc korun. Tímto jednáním se tak dopustili trestného činu krádeže vloupáním a v případě dopadení jim hrozí až dvouleté vězení.
 
K popisu podezřelých:
Muži ve věku mezi 25-30 lety, jsou vysocí asi 170-175 centimetrů, střední postavy. Jeden byl oblečený do krátkých tmavých kalhot ke kolenům a tmavé mikiny. Druhý měl šedé nebo khaki krátké kalhoty ke kolenům a mikinu s kostkovaným vzorem. Na zádech měl batoh.
 
Jakékoliv informace vedoucí k dopadení dvou podezřelých mužů přijmou policisté na tísňové lince 158 nebo kterékoli služebně policie.
 
por. Bc. Jana Rösslerová 24. 6. 2013
Odkazy do noveho okna

Podezřelá dvojice

Podezřelá dvojice 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem