Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Odsouzený nenastoupil do výkonu

ÚSTÍ NAD LABEM - Pobyt na svodobě si moc neprodloužil. 

Trmičtí policisté ve zkráceném přípravném řízení šetří případ 39letého muže, který měl dne 5.1. tohoto roku nastoupit do výkonu trestu. To však neučinil a  dopustil se tím přečinu Maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Na svobodě si ovšem o moc neprodloužil, protože dne 24.1. byl zadržen trmickými policisty a převezen do vazební věznice v Litoměřicích.

Poškození vysílače
Dosud neznámý pachatel v lokalitě Trmic v průběhu několika měsíců poškodil a rozkradl domek radiokomunikačního vysílače, kde odcizil veškerou kabeláž, jističe a příslušenství domku vysílače. Způsobená škoda se pohybuje kolem 25 tisíc korun.

Krádež kol
Střekovští policisté šetří případ vniknutí do garáže v ulici Novoveská a odcizení osmi kol s letními pneumatikami. Majiteli tak vznikla škoda kolem 45 tisíc korun.

Zloděj odcizil z trezoru peníze
Ústečtí policisté vyšetřují případ vloupání do restaurace. Dosud neznámý pachatel se v průběhu úterní noci vloupal do restaurace v Krásném Březně. V této restauraci následně po vypáčení trezoru odcizil finanční hotovost ve výši 60 tisíc korun.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 25.1.2012

vytisknout  e-mailem