Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Ohrožení pod vlivem návykové látky

KARLOVARSKO – Jeden řidič řídil pod vlivem alkoholu a dva pod vlivem drogy. 

V pondělí dne 20. února 2017 zjistili policisté na Karlovarsku během jedné hodiny tři řidiče, kteří řídili pod vlivem návykové látky.

V 10:45 hodin kontrolovali dopravní policisté z Karlových Varů 58 letého řidiče, který jel osobním vozidlem po ulici Otovická v obci  Sedlec. Policisté s řidičem při dopravní kontrole provedli orientační dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu, která vyšla pozitivně s výsledkem 1,30 promile.

O patnáct minut později provedli policisté z Obvodního oddělení v Ostrově dopravní kontrolu osobního vozidla značky Volkswagen Passat, který řídil 23 letý muž z Karlových Varů. S řidičem provedli policisté orientační zkoušku na přítomnost omamných a psychotropních látek, při které vyšel pozitivně test na látku Canabis.

O třicet minut později kontrolovali policisté z Obvodního oddělení v Ostrově 23 letého řidiče v obci Dolní Žďár. I s tímto řidičem provedli orientační zkoušku na přítomnost omamných a psychotropních látek, která vyšla pozitivně na látku Canabis.

Všichni tři řidiči se dobrovolně podrobili lékařskému vyšetření s odběrem biologického materiálu v nemocnici. Všem třem řidičům policisté zadrželi řidičský průkaz a zakázali jim další jízdu. Případy jsou nadále v šetření policistů.

nprap. Zuzana Týřová
21. 2. 2017

vytisknout  e-mailem